Idag har jag jobbat med distriktets hemsida i stort sett hela dagen. Det går lite trögt, måste jag erkänna. Det är lätt att tappa handgreppen, när EpiServer inte använts på länge. Men jag har en god egenskap när det gäller just den typen av problem. Jag ger inte upp . . . trägen vinner . . . och idag har jag lärt mig en hel del av det jag kunde förut men inte kunde igår.

Jag har några dagar till på mig, innan det på måndag är styrelsemöte i Oskarshamn. Något bör jag kunna redovisa och rapportera då.

05.35 tisdag morgon reser jag till Stockholm och förbundet där jag tillsammans med andra webbredaktörer för distriktens hemsidor skall gå på kurs i två dagar. Det ser jag verkligen fram emot. I morgon om en vecka kommer jag förhoppningsvis att vara fullärd. Sedan gäller det att jobba med hemsidan – varje dag tills handgreppen sitter och hjärnan och händerna vet vad de gör – ett bra samarbete dem emellan hoppas jag på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s