Naturen inspirerar oss människor på olika sätt. Jag älskar att gå i Alkärret och lyssna till fåglarnas vårsångskonserter. Alla sjunger efter sin näbb, men aldrig hörs en oren ton. Jag njuter men måste medge att jag inte kan skilja solisterna åt. Men koltrasten är vårens sångledare i naturreservatet. Jag tänker på ”min” kör och längtar till nästa övning. Då ska vi träffa en sångpedagog, som skall lära oss att hålla rösten ung – anti age – hur det skall gå för mig vet jag inte – min röst är ju redan gammal, men spännande skall det bli.

Sambon inspireras också av våra närmaste grannar fåglarna.

Men han tar till pensel eller blyerts och gör sina tavlor.
Rörsångare Bergfink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s